Ebben a tanévben 2020. szeptember 17-18-án volt a papírgyűjtés. Minden évben Tünde néni szervezi meg, hogy kik legyenek a segítők. Mindenki különböző időpontokon volt beosztva. Mi az utolsó napon, pénteken segítettünk. A feladatunk ugyanaz volt, mind mindig, hozták a papírt, lemértük majd a konténerbe helyeztük. Minden tanuló nagy örömmel vett részt a gyűjtésben. De sajnos idén nem volt annyi segítő, mint az elmúlt években, mert sok tanuló beteg volt. Sőt sajnos az is változás volt, hogy az idei tanévben nem lehetett kartonpapírt hozni. Emiatt számítottunk arra, hogy kevesebb papír fog összegyűlni.

Idén is sok tanuló hozott papírt: voltak, akik csapatostul járták a falut, voltak, akik családjukban gyűjtötték a papírt. Aki kiemelkedően sokat hozott, jutalomban részesült. Ahogy az elmúlt években, úgy idén is tortával jutalmazták azt a három osztályt, akik a legtöbb papírt gyűjtötte. Viszont a többi osztály sem maradt jutalom nélkül, ők is kaptak egy kis édességet.

Összességében az idei papírgyűjtés is jó élmény volt. Nagyon sajnáljuk, hogy ez volt az utolsó papírgyűjtésünk, mert nyolcadikosok vagyunk.

Farkas Jázmin Szamanta, Perregi-Kovács Larina
8. osztály

Igazgatói dicséretek, eredmények